Referat Ekstraordinær generalforsamling i Fabryforeningen Danmark
Lørdag den 4. maj 2013,
Mødested Hotel Prinsen, Roskilde

Antal deltagere: 25

Dagsorden og referat.
Velkomst: Kasserer Jørgen  Dirigent: Erik S. Referent: Lisbeth T.
Dirigenten gennemgik reglerne for generalforsamlings indkaldelse.

Da ingen havde indvendinger mod generalforsamlingens lovlige indkaldelse konstaterede han, at generalforsamlingen var lovlig og beslutningsdygtig.

Bestyrelsens beretning: Jørgen J. berettede om det forløbende år. Der havde været følgende arrangementer: Tur til Oslo en del deltog, det havde været en god tur. Bestyrelsen havde holdt møde. Der har været holdt skandinavisk møde, med det formål at forbedre samarbejdet i Scandinavian –
Deltagere: Mariette samt 3 fra Sverige og 2 fra Norge.
Mødet blev afholdt i juni måned 2012, bestyrelsen var desværre ikke blevet informeret om mødet.
Der findes ikke noget referat af mødet.

Christina G.c. vil tage kontakt til de norske og svenske deltagere for at få et referat. Shire havde bevilliget penge til dækning af omkostninger til mødet.
Forlæggelse af regnskabet 2011 og 2012
Jørgen J. gennemgik regnskab for 2011 og 2012. Der har været en del udfordringer mht. til regnskabet.

Jørgen J. modtog først bilag fra vores tidligere formand Mariette i starten af 2013, trods at der gentagne gange, er blevet rykket for bilag.
Det viste sig, at Mariette har fået dækket sine omkostninger i flere tilfælde, af både fabryforeningen samt af Sjældne Dianoser.

Mariette skylder / mangler at aflevere bilag for kr. 21.798,00.
Det blev vedtaget på generalforsamlingen, at bestyrelsen sender et anbefalet brev til Mariette, hvor vi stiller krav om, at hun tilbage betaler beløbet kr. 21.798,00, der kan evt. laves en afdragsordning. I brevet vil vi også Side 2 gøre opmærksom på, at vi forbeholder os ret til en evt. politianmeldelse.
Vi vil ligeledes gøre opmærksom på det manglende kontingent betaling. Hvis hun ikke betaler kontingent, er hun udmeldt af fabry patientforeningen. Mariettes hævekort er lukket.

Da foreningens valgte revisor har nedlagt sit mandat, har Erik S. efter særskilt opfordring fungeret som revisor og givet regnskabet følgende revisionspåtegning: Gennemgangen af regnskabet har givet anledning til at udtale kritik, af de hidtil gældende regler for dispositioner over foreningens midler, som har muliggjort et forholdsmæssigt alt for stort udokumenteret forbrug. Dette må anses som uacceptabelt, og må give anledning til overvejelser om fremadrettet, at etablere klarere forretningsgange og en mere effektiv kontrol med adgangen til at disponere over foreningens midler.

Det blev aftalt, at bestyrelsen løbende vil blive holdt ajour med kontoudtog. Regnskabet er godkendt. Fastsættelse af kontingent for 2014 Kontingentet for 2014 blev vedtaget at forblive uændret Kr. 50,00
Behandling af indkomne forslag Generalforsamling afholdes fremover 2. lørdag i marts. – vedtaget. Der er en del ændringer til vedtægterne. De reviderede vedtægter findes på hjemmesiden. (fabry.dk)


Valg af ny formand:  Anne L. G. blev enstemmigt valgt til formand, efter en flot salgstale fra Anne´s søster Nina L. 

Valg af bestyrelses medlem: Lisbeth T. blev valgt ind i bestyrelsen.
Valg af revisor : Morten S. blev valgt som revisor.

Tak for i dag. 

Bemærkning


I forhold til de indførte GDPR-regler i 2019. Er der kun fornavn og initialer på efternavne på nævnte personer fra foreningen som fremgår af foreningens referater fra generalforsamlingerne på hjemmesiden.
​Referaterne med efternavnet på øvrige medlemmer er opbevaret i foreningen arkiv.