April 2022 Særlig Fabry måned

03/04/22 - Fabry International Network og medicinalfirmaerne sætter hvert år i april måned særligt fokus på Fabry. I år er deres fokusområde børn med Fabry. Alle der har lyst kan her læse og deltage i deres kampagne. https://www.facebook.com/hashtag/cooldownstory?

NY bog: Fabrys mange ansigter

14/03/22 - I 2022 har Fabry Patientforening Danmark 20-års jubilæum. Et af foreningens formål er at udbrede kendskabet til Fabry. Derfor har vi lavet bogen 'Fabrys mange ansigter', hvor vi gennem ni personlige portrætter sætter fokus på, hvordan Fabry kan påvirke ens liv. Du kan læse de ni personlige fortællinger her på hjemmesiden
thumbnail for news article

Sundhed.dk - Fabry.

17/03/21 - December 2020. Blev Sundhed.dk om Fabry opdateret. Nu er Fabrys påvirkning på lungerne også beskrevet. Læs mere i det opdateret link i artiklen
thumbnail for news article

Tony – håndtering i hverdagen

18/03/20 - Fra blandet Unik -om at leve med en sjælden diagnose. Fabry forening Danmark har vi fået lov til at formiddel denne artikel : Tony – håndtering i hverdagen Artikel er på vej, forsinket pga. teknisk udfordring .

Artikel Emma -fra barn til voksen

18/03/20 - Fra blandet Unik -om at leve med en sjælden diagnose. Har vi fået lov til at formiddel denne artikel : Emma -fra barn til voksen Fabry Patientforening Danmark sige tak til Emma fordi vi må formidle den.

International kvinde Fabry dag

12/09/18 - Husk at der hvert år, den 1. lørdag i april holdes International kvinde Fabry dag

Facebook gruppen Fabry Danmark

11/09/18 - Facebook gruppen Fabry Danmark er en lukket Facebookgruppe.